herningkontrast.dk

Bliv medlem og støt op om KONTRAST!

Medlemsfordele:
– 20kr. rabat på alle events.
– Adgang til medlemsgruppe.
– Mulighed for at blive frivillig.
– Altid opdateret når huset er åbent.
– Altid opdateret om husets aktiviteter.
– Invitation til medlemsarrangementer.

Sådan bliver du medlem:
I huset finder du vores medlemsblanketter som du skal udfylde og aflevere til en af husets frivillige.
Medlemsskabet koster 100kr. indskrivelse og varer året ud.
Vi velkommer dig naturligvis med en kold øl!

BLIV FRIVILLIG

Kontrast har altid brug for engagerede frivillige med åbne sind og entusiasme. Hos os får du gode oplevelser, venner, muligheder og et CV du selv er med til at skabe.

Du kan komme til at arbejde med at arrangere koncerter, arrangementer, fester, stå i bar, lave lyd, eller booke musik. Måske du kan noget helt andet som du vil byde ind med? Sagt på en anden måde, kan du skabe de erfaringer og den udvikling for dig selv, som kan hjælpe dig nu og i fremtiden.

Hvad forventer vi?
Når du melder dig som frivillig, forventer vi at du selv gør en indsats for at tage ansvar og udviser engagement. Vigtigst af alt, har du hjertet på det rette sted. Vi forventer at kunne regne med dig, du møder op til aftalt tid, og er klar til at i samarbejde med andre ligesindede om at gøre en forskel for ungdomslivet i Herning.

Hvem kan blive frivillig?
Alle medlemmer af KONTRAST, med interesse i frivilligt arbejde. Der er ingen aldersgrænse, og alle er velkomne!

Fordele som frivillig:
– Som frivillig i Kontrast får du udover gode oplevelser og social hygge med andre unge, mulighed for at åbne huset og afholde events.
– Årligt vil der være en tur/udflugt, udelukkende for frivillige. Arbejder du som frivillig i Kontrast vil vi også gerne hjælpe dig i fremtidige arbejdssituationer, og vi vil gerne bidrage med en eventuel udtalelse.

Arbejdet som frivillig:
Udover at du får muligheden for at arrangere forskellige events, bliver du skrevet på en vagtplan, hvor du typisk vil få tildelt én vagt hver 1-2 mdr. Det kan enten være i form af at holde åbent en onsdag (med introduktion naturligvis), eller en bar / entré / garderobetjans til en koncert eller fest. Vi ser også meget gerne at du deltager i vores arbejdsdage, som primært bliver brugt på vedligeholdelse/fornyelse af huset.

Luk menu